HIGH TEA ALKMAAR

 Ervaar traditie als nooit tevoren in Stadhuis Alkmaar, waar af en toe een gastheer is speciale High Tea-evenementen binnen de historische muren. Dompel jezelf onder in de geschiedenis terwijl je thee drinkt te midden van grandeur omringd door eeuwenoude architectuur – werkelijk een onvergetelijke ervaring!

 Omdat elke locatie zijn eigen sfeer en culinaire hoogstandjes biedt, is het ontdekken van deze unieke High Tea-ervaringen in Alkmaar niets kortom magisch. Dus waarom zou u uzelf niet trakteren op een middagje verwennerij? Het leven is tenslotte te kort om niet te genieten van heerlijke thee en verrukkelijke lekkernijen in het gezelschap van dierbaren. Proost op een onvergetelijke

 Alkmaar, de pittoreske stad die bekend staat om zijn charmante grachten en historische gebouwen, is ook een paradijs voor theeliefhebbers. Als je zin hebt in een heerlijke high tea-ervaring, zijn hier enkele toplocaties die je zeker niet mag missen.

 1. De Koffiemolen: Gelegen in het hart van de oude binnenstad van Alkmaar, biedt deze gezellige tearoom een traditionele high tea met een moderne twist. Van verrukkelijke gebakjes tot hartige sandwiches, hun menu biedt een scala aan lekkernijen die perfect passen bij hun uitgebreide selectie thee.

 2. Het Huis met de Pilaren: Deze elegante tearoom is gehuisvest in een prachtig 17e-eeuws pand en straalt vanuit elke hoek charme uit. De high tea is hier echt een feest voor de zintuigen, met delicate vingersandwiches, versgebakken scones geserveerd met clotted cream en jam, en een assortiment voortreffelijke gebakjes.

High Tea Alkmaar

 3. Villa Chocola: Voor zoetekauwen is Villa Chocola de place to be. Deze chocoladeboetiek biedt niet alleen een indrukwekkend assortiment handgemaakte chocolaatjes, maar serveert ook overheerlijke high tea’s die zeker alle trekjes zullen stillen.

 4. Anne & Max: Anne & Max staat bekend om zijn ontspannen sfeer en vriendelijke service en is een populaire plek onder zowel de lokale bevolking als bezoekers. Hun high tea omvat zowel zoete als hartige opties, zoals quiches, macarons en zelfgemaakt gebak, allemaal vergezeld van speciale theesoorten naar keuze.

 5. Restaurant Zegels: Gelegen vlakbij het beroemde kaasmarktplein van Alkmaar, biedt Zegels een elegante setting voor liefhebbers van afternoon tea. Met zijn verfijnde ambiance en zorgvuldig samengestelde menu met klassieke favorieten zoals sandwiches met komkommer en petit fours, wordt uw high tea-ervaring gegarandeerd naar een hoger niveau getild.

2 Comments

Previous Post Next Post